Uzm. Dyt. İrem ERDEM Eşliğinde Glutensiz Beslenme Atölyesi Gerçekleşti

Yazıyı Paylaş:

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hafiz Hulisi ACAR’ın açılış konuşmasını yaptığı etkinlikte, Dr. Schar Türkiye Beslenme Proje Müdürü Uzman Diyetisyen İrem ERDEM liderliğinde glutensiz un kullanılarak pizza ve tereyağlı kurabiye tarifleri hazırlandı. Katılımcılar, glutensiz beslenme konusunda pratik yaparak hem sağlıklı hem de lezzetli alternatifler oluşturma şansı yakaladılar.

Öğrenciler, tarifleri uygulayarak deneyim kazandılar, ardından hazırladıkları glutensiz pizza ve tereyağlı kurabiyelerin tadımını yaparken, Uzm. Dyt. İrem Erdem’e sektöre dair merak ettikleri soruları yöneltme fırsatı buldular. Bu interaktif süreç, öğrencilerin beslenme ve diyetetik alanındaki bilgi ve becerilerini geliştirirken, aynı zamanda glutensiz beslenme hakkında önemli bilgiler edinmelerini sağladı.

Etkinliğin sonunda, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hafiz Hulisi Acar, katkılarından dolayı Uzm. Dyt. İrem Erdem’e teşekkür belgesi takdim etti. Ayrıca, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Tolga Barışık ve Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hilal DEMİRKESEN BIÇAK’ın da katılımıyla etkinlik hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. Etkinlik, katılımcılara glutensiz beslenme konusunda farkındalık yaratırken, aynı zamanda sağlıklı yaşam alışkanlıklarını teşvik etmeyi amaçladı.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler